Öppet hus 21 mars 2021

Varje år anordnar vanligtvis Lunds universitet Öppet hus i AF-borgen i Lund. Alla som är nyfikna på studier är då välkomna. 2021 kommer vi bjuda in till ett digitalt Öppet hus.

Digitalt Öppet hus den 21 mars 2021

Här kommer du hitta information om allt som planeras. Räkna med digitala rundturer på campus och nationer, möjligheter att chatta med studenter och studievägledare, webbinarier, livesändningar med mera.

Öppet hus 2020 ställdes in

Lunds universitet kunde tyvärr inte genomföra Öppet hus i Lund den 14 mars i år. I stället skapade vi ett Digitalt Öppet hus där du kunde hitta information om studier och utbildning.

Digitalt Öppet hus 2020 hittar du här

Programmet för 2020 (PDF 2,5 MB)

Föreläsningar från Öppet hus 2019

"Så är det att bo och studera i studentstaden Lund"

Studenterna Natassjha och Adin berättar hur det är att bo och läsa i Lund.

"Två vägar till en examen – program eller fristående kurser?"

Studievägledarna Cecilia och Anna informerar om skillnaden att läsa på program och fristående kurser.

"Information för danska studenter"

De danska studenterna informerar Rasmus och Ulrikke om hur det är att studera i Lund.

"Utlandsstudier – så ser möjligheterna ut"

Ida, från Lunds universitet, och studenterna Johanna och Per berättar om vilka möjligheter som finns att åka på utbytesstudier under din studietid vid Lunds universitet.

Kommunikatör
Matilda Roijer
matilda [dot] roijer [at] er [dot] lu [dot] se

Mobiltelefon: 070-81 79 914

Hitta till öppet hus

AF-borgen ligger på Sandgatan 2 i Lund, mitt i Lundagård. Lundagård är stadens äldsta park, fylld av historia och historier.

Palaestra är hörsalen i byggnaden Palaestra et Odeum som ligger 100 meter framför AF-borgens huvudentré (mellan Universitetshuset och AF-borgen).

För besökare som färdas med bil är det svårt att hitta parkeringsplatser i direkt anslutning till Lundagård, men centrala Lund har gott om parkeringsplatser.

Kommer du med tåg? Från Lunds Centralstation tar du dig enkelt till AF-borgen till fots. Sträckan är cirka 700 meter.